У Познані відбувся випуск місіонерської школи “Ковчег спасіння”

30 квітня 2023 року у Познані (Польща) відбувся перший європейський випуск місіонерської школи “Ковчег спасіння”. Привітати майбутніх місіонерів приїхав директор школи Ростислав Шкіндер, відповідальний за служіння УЦХВЄ Італії Василь Мигас, відповідальний за відділ освіти УЦХВЄЄ Ігор Вознюк, пресвітери місцевих церков. Служіння пройшло у сімейній атмосфері із відчуттям Божої присутності. Служителі поділилися словом наставлення та звершили […]

Read more
Осінь 2021. Випуск студентів

18 грудня 2021 року в церкві міста Сокаль відбулася святкова подія – випуск 13-ї групи студентів місіонерської школи та благословення на практику студентів 14-ї групи. До всіх присутніх, зі словом привітання, звернулися служителі, відповідальні за місіонерські відділи в різних областях.

Read more
Зима 2021. Відкриття 13 групи.

14 лютого 2021 року із ласки Божої ми розпочали навчання 13 групи студентів місіонерської школи. Вдруге, нас гостинно і по-рідному прийняла помісна церква міста Сокаль.

Read more
Осінь 2020. Випуск студентів

19 грудня 2020 року відбувся випуск 12 групи місіонерської школи “Ковчег спасіння” у місті Сокаль, що на Львівщині. Навчання розпочалося 1 вересня 2020 року. Протягом 4-х місяців студенти (46 учнів) вивчали предмети, практикувалися в молитвах, постах, нічних молитвах, брали участь у Богослужіннях та в євангелізаціях.

Read more
Місіонерський з’їзд служіння “Ковчег Спасіння”

Перший день з’їзду, 7 листопада Цього дня відбулася подія, до якої ми довго готувалися і на яку дуже чекали – перший з’їзд місіонерського служіння “Ковчег спасіння”. Протягом дня звідусіль з’їжджалися місіонери, які служать на території України та за кордоном.

Read more
Осінь 2019. Випуск студентів

Сьогодні 21.12.2019, у Києві відбувся 10-й випуск місіонерської школи “Ковчег спасіння”. Протягом чотирьох місяців вони вивчали слово Боже, шість місяців були на місіонерській практиці. На святковому служінні студенти-місіонери розповідали, як проповідували в різних містах і селах України, лікарнях, пансіонатах, дитячих будинках.

Read more
Осінь 2019. Початок нового семестру

Кожен із нас замислюється над питанням “Хто для мене Бог?” Він – батько, друг, вихователь, мудрець.Батько – тому що турбується за нас.Друг – тому що вміє вислухати наші проблеми і дає точні поради.Вихователь – тому що навчає нас.Мудрець – тому що ми віримо в його мудрість, пізнаємо його Слово.

Read more
Осінь 2018. Випуск студентів

22 грудня 2018 … 11:00 ранку. У церкві “Ковчег”, у місті Київ, – велелюдно, і, здебільшого, це молодь. При погляді на них серце схвильовано і радісно б’ється. Чому схвильовано? Бо розумієш, що вони обрали нелегкий шлях, на якому буде багато перешкод не тільки від чужих, а й від своїх…

Read more
Весна 2018. Випуск студентів

9 червня 2018 року відбувся випуск групи “Весна 2018”. Йому передувало 4 місяці інтенсивного навчання та 6 місяців місіонерської практики. За час навчання студенти прослухали понад 20 дисциплін, які так чи інакше зачіпають місіонерську тематику. Для студентів викладали найкращі вчителі Євангелія та місіонери-практики з України та зарубіжжя.

Read more
2018. Конференція в м. Аліканте, Іспания

Місто Аліканте зустріло нас своїм теплим морським повітрям. Їдучи в автомобілі, ми спостерігали за людьми, які вже насолоджувалися сонцем на березі моря. Ціль же нашого перебування в Аліканте була іншою: 29-31 березня 2018 року в приміщенні Церкви «Боже Спасіння» відбулася перша конференція місіонерів Іспанії.

Read more